De Taalschool

Hoe we begonnen. Waar gaan we heen.

Over ons

EcoleDeLangues.be werd in 2012 opgericht door de directeur en de directeur, Nicolas Jauquet en Ségolène Charpentier.

Sinds de oprichting is EcoleDeLangues.be geëvolueerd van het onderwijzen van Frans aan Brusselse expats tot het onderwijzen van werknemers die hun taalvaardigheid moeten verbeteren, werkzoekenden die hun baanonderzoek moeten stimuleren en kinderen die een nieuwe taal willen ontdekken.

In de loop der jaren heeft de school haar imago behouden en helpt het individuen, volwassenen en kinderen en medewerkers continu en snel hun taaldoelstellingen te bereiken.

Sinds het begin van EcoleDeLangues.be was ons idee dat het leren van talen het beste werkt in een ontspannen en leuke omgeving in plaats van in een onpersoonlijk klaslokaal.

We hebben ons motto tot op de dag van vandaag gehandhaafd: de leraren richten zich op de interesses van de studenten en passen zich aan hun leeftijd, behoeften en doelstellingen aan.

Onze school is gevestigd in Schaarbeek, net naast het Meiserplein en is daardoor heel gemakkelijk te bereiken. Al onze klaslokalen zijn volledig uitgerust en afgestemd op individuele en kleine groepstrainingen. Dankzij een mix van modern design en vintage meubels hebben ze een gezellige uitstraling. Dit creëert een feelgood-sfeer waarin u kunt ontspannen en deelnemen aan uw taalleerpad.

het administratieve team

Ons administratieve team is toegewijd aan taaltrainingsorganisatie. We begeleiden u graag en adviseren u tijdens het hele proces: voor, tijdens en na de taaltraining.

Nicolas Jauquet,
Manager
is afgestudeerd in marketing en heeft vele jaren in de IT gewerkt. Als ondernemer in hart en nieren richtte hij in 2012 samen met Ségolène Charpentier EcoleDeLangues.be op en raakte zo betrokken bij de wereld van de taaltraining.

Ségolène Charpentier,
Head teacher,
is docent FLE sinds 2009. Ze begon als vrijwilliger bij Link = Brussel waar ze Franse cursussen gaf en werkte daarna voor tal van talenscholen in Brussel en elders voordat ze EcoleDeLangues.be oprichtte met Nicolas.

Training Crew

Een taalschool komt tot leven door haar docenten. Ze creëren de opwindende interactieve leeromgeving waarvan wij denken dat deze de beste resultaten oplevert. Het is hun taak om ervoor te zorgen dat alle studenten het meeste uit hun lessen halen – en veel plezier ermee!

EcoleDeLAngues.be werkt met een 50-tal docenten, allemaal native. Ze vormen het hart en de ziel van ons bedrijf. Ze komen van over de hele wereld en delen graag over talen en culturen.

Ze zijn ook opgeleid en ervaren in het onderwijzen van hun moedertaal.

Ze houden u en uw kinderen te allen tijde gemotiveerd. Geloof ons, het zijn pro’s!

Wij zorgen voor...

Bij EcoleDeLangues.be geloven we dat alle kinderen het recht hebben om naar school te gaan en te leren, ongeacht waar ze wonen en wie ze zijn.

Bij EcoleDeLangues.be geloven we ook dat onderwijs de wereld kan veranderen en verbeteren.

Daarom wordt voor elke individuele inschrijving een bedrag van € 3, – gedoneerd aan de vereniging “Parrainage mondiaux”.

Benieuwd naar dit project?

Get Connected

Je schoolervaring is meer dan taallessen en klaslokalen.

 

Volg ons op sociale netwerken om meer te weten te komen over het leren van talen.