LUDIEKE ENGELSE WORKSHOPS

Je kinderen zullen het geweldig vinden om een andere taal te spreken!
Go! Basisschool Hendrik Conscience

De workshops

  • Duur: 22 tot 23 weken per schooljaar (afhankelijk van de start van de activiteit en feestdagen)

  • Duur van een workshop: 1.5 uur

  • Audiomateriaal, video’s, spelletjes, oefeningen, bordspellen, knutselwerkjes, muziek, enz.

  • Nadruk op conversatie, mondelinge vaardigheden.

  • Dynamische, creatieve en gemotiveerde animatoren.

  • Na schooluren (zie onze winkel voor het rooster).

  • In de gebouwen van Hendrik Conscience, in hun kleine cocon!

  • In kleine groepen: 1 begeleider voor 10 kinderen, vanaf 10 deelnemers, 2 begeleiders. (minimaal 6 kinderen, maximaal 15 kinderen)

  • vanaf € 12 per uur (inclusief € 60 inschrijfgeld)

  • Fiscaal attest kinderopvangkosten dat recht geeft op een fiscale aftrek van 40%

Engels leren
Op een spontane manier en…
Door plezier te maken!

In kleine groepen leren is beter!

Wij stellen een groep voor op basis van de leeftijd van uw kind.

In tegenstelling tot scholen, waar de klassen groot zijn, zijn onze groepen zeer klein, zodat de begeleider zich kan concentreren op de behoeften en moeilijkheden van ieder.

In M2 en M3 zitten de kinderen in dezelfde groep. Tijdens de sessies maken ze zich vertrouwd met de taal en leren ze de basiswoordenschat en kleine alledaagse zinnen. Het is de groep grappige schapen.

Van P1 tot P3 ligt de nadruk altijd op mondelinge vaardigheden. Spel blijft centraal staan in het leerproces! We zingen, we spelen, we praten meer en meer! Dit is de groep cro-codillen of Kro-Kro-Kodillen

Van P4 tot P6 zal de leerkracht steeds de nadruk leggen op mondelinge vaardigheden en zullen de kinderen ook leren schrijven en korte oefeningen doen. Wij zijn de playfull owls of de speelse uilen en bereiden ons voor op de middelbare school!

Een vernnieuwende methode

Het team bij EcoleDeLangues.be gelooft in leren door te doen.

Dit betekent dat kinderen Engels of Nederlands leren door het te gebruiken in spelactiviteiten. Kinderen worden aangemoedigd om te praten over onderwerpen die hen interesseren en die rechtstreeks verband houden met hun dagelijks leven.

Elke week ontvangen onze animators een notitieboekje met daarin het thema van de week en de spelletjes, knutsels, liedjes en andere activiteiten die daarbij horen. De gekozen thema’s houden rekening met de hoogtepunten van een schooljaar (Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, enz.)

Ook krijgen de kinderen aan het begin van het jaar een schriftje waarin de ouders de in de klas geleerde liedjes en het vervolg van de verschillende workshops terugvinden. Om verlies en vergeten te voorkomen, blijft dit notitieboekje op school en wordt het twee keer per jaar aan de kinderen gegeven.

Onze aanpak is niet het toevoegen van een extra schoolles, maar eerder een zacht, intuïtief en speels leerproces dat voortbouwt op de omgeving van het kind.

Inschrijvingen

Voor alle praktische informatie (dagen, tijden, prijzen, niveaus, enz.), klik op onderstaande knop. Wacht niet te lang met een plaatsje te boeken voor uw kind!

Dienstregelingen en prijzen voor Engelse workshops