Engels workshops voor kinderen

te Wavre

Spreken, Lachen, Groeien!

Zijn/Haar workshops

  • Duur: 21 tot 23 weken per schooljaar (afhankelijk van de start van de activiteit en feestdagen)

  • Duur van een workshop: 1u of 1u30

  • Audiomateriaal, video’s, spelletjes, oefeningen, bordspellen, knutselwerkjes, muziek, enz.

  • Nadruk op conversatie, mondelinge vaardigheden.

  • Dynamische, creatieve en gemotiveerde animatoren.

  • Na schooluren of zaterdagochtend (zie onze winkel voor het rooster).

  • In onze school in Schaarbeek!

  • In KLEINE groepen (max. 8 deelnemers).

  • Fiscaal attest kinderopvangkosten dat recht geeft op een fiscale aftrek van 40%

Engels leren op een andere manier
Plezier hebben
Natuurlijk proces van moedertaalverwerving

In kleine groepen leren is beter!

Wij stellen een groep voor op basis van de leeftijd van uw kind.

In tegenstelling tot scholen, waar de klassen groot zijn, zijn onze groepen zeer klein, zodat de begeleider zich kan concentreren op de behoeften en moeilijkheden van ieder.

In M2 en M3 zitten de kinderen in dezelfde groep. Tijdens de sessies maken ze zich vertrouwd met de taal en leren ze de basiswoordenschat en kleine alledaagse zinnen. Het is de groep grappige schapjes.
(zie onze winkel onderaan de pagina voor openingstijden)

Van P1 tot P3 ligt de nadruk altijd op mondelinge vaardigheden. Spel blijft centraal staan in het leerproces! We zingen, we spelen, we praten meer en meer! Dit is de groep Kro-Kro-Kodillen
(zie onze winkel onderaan de pagina voor openingstijden)

Van P4 tot P6 zal de leerkracht steeds de nadruk leggen op mondelinge vaardigheden en zullen de kinderen ook leren schrijven en korte oefeningen doen. Wij zijn de speelse uilen en bereiden ons voor op de middelbare school!
(zie onze winkel onderaan de pagina voor openingstijden)

Een vernnieuwende methode

Het team bij EcoleDeLangues.be gelooft in leren door te doen.

Dit betekent dat kinderen Engels of Nederlands leren door het te gebruiken in spelactiviteiten. Kinderen worden aangemoedigd om te praten over onderwerpen die hen interesseren en die rechtstreeks verband houden met hun dagelijks leven.

Elke week ontvangen onze animators een notitieboekje met daarin het thema van de week en de spelletjes, knutsels, liedjes en andere activiteiten die daarbij horen. De gekozen thema’s houden rekening met de hoogtepunten van een schooljaar (Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, enz.)

Ook krijgen de kinderen aan het begin van het jaar een schriftje waarin de ouders de in de klas geleerde liedjes en het vervolg van de verschillende workshops terugvinden. Om verlies en vergeten te voorkomen, blijft dit notitieboekje op school en wordt het twee keer per jaar aan de kinderen gegeven.

Onze aanpak is niet het toevoegen van een extra schoolles, maar eerder een zacht, intuïtief en speels leerproces dat voortbouwt op de omgeving van het kind.

Cursus registratie 2023 – 2024

Voor alle praktische informatie (dagen, tijden, prijzen, niveaus enz.), Klik op onderstaande knop. Onze cursuskalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar als u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons weten!
Aarzel niet! Laat uw tiener een nieuwe taal ontdekken!

ONTDEK Engels workshops voor kinderen – wavre