LUDIEKE ENGELSE WORKSHOPS

Je kinderen zullen het geweldig vinden om een andere taal te spreken!

Go! Basisschool Hendrik Conscience

De workshops

  • Duur: 23 weken voor een heel jaar (aantal sessies aangepast aan de startdatum van de workshops)

  • Duur van een workshop: 1 uur

  • Audiomateriaal, video’s, spelletjes, oefeningen, bordspellen, knutselwerkjes, muziek, enz.

  • Nadruk op conversatie, mondelinge vaardigheden.

  • Dynamische, creatieve en gemotiveerde animatoren.

  • Na schooluren (zie onze winkel voor het rooster).

  • In de HCBS gebouwen, in hun kleine cocon!

  • In ZEER KLEINE groepen: max 12 kinderen ( minstens 6)

  • De prijs omvat het inschrijvingsgeld en het materiaal (50€) en de prijs per sessie (+/-10€) – fiscaal attest voor de kosten van kinderopvang.

Engels leren
Op een spontane manier en…
Door plezier te maken!

In kleine groepen leren is beter!

Wij stellen een groep voor op basis van de leeftijd van uw kind.

In tegenstelling tot scholen, waar de klassen groot zijn, zijn onze groepen zeer klein, zodat de begeleider zich kan concentreren op de behoeften en moeilijkheden van ieder.

Van P1 tot P3 ligt de nadruk altijd op mondelinge vaardigheden. Spel blijft centraal staan in het leerproces! We zingen, we spelen, we praten meer en meer! Dit is de groep cro-codillen of Kro-Kro-Kodillen

Van P4 tot P6 zal de leerkracht steeds de nadruk leggen op mondelinge vaardigheden en zullen de kinderen ook leren schrijven en korte oefeningen doen. Wij zijn de playfull owls of de speelse uilen en bereiden ons voor op de middelbare school!

Een vernnieuwende methode

Het team bij EcoleDeLangues.be gelooft in leren door te doen.

Dit betekent dat kinderen Engels of Nederlands leren door het te gebruiken in spelactiviteiten. Kinderen worden aangemoedigd om te praten over onderwerpen die hen interesseren en die rechtstreeks verband houden met hun dagelijks leven.

Onze aanpak is niet het toevoegen van een extra schoolles, maar eerder een zacht, intuïtief en speels leerproces dat voortbouwt op de omgeving van het kind.

Elk alledaags teken wordt herinterpreteerd in de doeltaal om wat het kind ervaart direct te koppelen aan wat hij hoort. De dagelijkse routines van het kind ( tussendoortjes, spelletjes, bedtijd, enz.) worden herhaald door onze begeleiders, die er zorgvuldig op letten zoveel mogelijk in de doeltaal met de kinderen te communiceren.

Inschrijvingen

Voor alle praktische informatie (dagen, tijden, prijzen, niveaus, enz.), klik op onderstaande knop. Onze kalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar als u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons dan weten!
Wacht niet te lang met een plaatsje te boeken voor uw kind!

Inschrijving voor Engelse workshops