EcoleDeLangues.be: Talenschool Brussel: Engels, Frans, Nederlandse cursussen in kleine klassen, privélessen, groepslessen, intensieve programma's, specifiek voor expats, avond cursus

Cursus Frans voor stagiairs

Loop je stage bij het Europees Parlement of een internationaal bedrijf? Volg dan nu een cursus Frans, speciaal voor stagiairs in Brussel.

Cursussen die bij jouw stage passen!

  • Pakketten van 30 uur
  • Lessen van 2 uur
  • Gratis niveautest aan het begin en aan het eind van de cursus
  • Materiaal gemaakt voor jou
  • Algemeen of gespecialiseerd Frans
  • Op jouw werkplek
  • In groepen (prijs hangt af van aantal deelnemers)
  • Na 18:00 uur

Ben je in België voor een paar maanden omdat je stage loopt bij de Europese Commissie, het Europees Parlement of een multinational? Vorm een groep met collega’s die Frans willen leren: wij bieden een cursus Frans voor stagiairs in Brussel, afgestemd op de benodigdheden en het budget van een stagiair! De docent komt naar een plaats naar keuze. Dagen en tijden zijn in overleg met de docent. Het is flexibel!

Willen jij en je vrienden deelnemen?

Contact ons!

Een cursus gemaakt voor jullie

Je leert Frans in kleine groepen (max. 10 studenten, maar 7 of 8 is beter voor jou). Je trainer past het materiaal aan op jouw professionele benodigdheden en helpt je bij de interactie met collega’s… Deze cursus is een goede manier om te leren communiceren in het Frans in de EC, EP of waar dan ook!

...
...

Flexibele tijden

Lessen duren 2 uur en vinden plaats na 18:00 uur. We doen alles om een tijd en een dag te plannen die in jouw schema passen. Het is ook mogelijk om een cursus te volgen op zaterdagmorgen.

Lessen vinden plaats op jouw werkplek of in ons trainingscentrum.

Verspil geen tijd in de files! Vergeet de stress van het openbaar vervoer! EcoleDeLangues.be komt naar jou toe. Lessen vinden plaats op jouw kantoor.

Wil je liever naar ons trainingscentrum komen? Wees welkom!

...

Hoe boek ik een cursus?

Boek een cursus via onze webshop. Voor vragen kun je ons ook mailen of bellen!

Schrijf je in voor een cursus

Ik schrijf me in!

 
Comments